Vi de gran complexitat aromàtica, on trobem records de pinya i préssec que al final deriva en pinya ...
Varietats: Xarel.lo
Característiques:
Xarel.lo: Varietat autòctona del Penedès, produiex vins va...
S'elabora a partir de raïms seleccionats en el moment òptim de maduració, de les varietats Chardonna...
TRASCAMPANAS és per tant un Verdejo pur 100%, AMB una gamma de colors groc palla tintats AMB notes v...
Aquest vi és el resultat d'una selecció de raïm blanc de les parcel · les de Lali i de la Abellera, ...
Interessant i peculiar.
Un assemblage de Chardonnay (80%) i gewürztraminer (20%) en el Somontano,...
Tons verdosos típics dels vins de la zona.
bona estructura aromàtica gràcies a una exposició de car...
La varietat aporta aromes primàries de base cítrica (mandarina i pomelo, entre altres), amb notes mo...
Vi de gran expressions del terreny pedregós Molt mineralitzat, amb records de bosc.
S...
És la primera anyada que s'utilitza la varietat autòctona callet, per elaborar, juntament...
Té un color ambre intens. És un vi sumptuós amb aromes d'albercoc, prun...
VINIFICACIÓ:
El most totalment net, sense matèries sòlides, es fermenta a una temperatura que osci...
Varietats
Viura 90%, Malvasia 10%.
Sòl
Argilo-calcáraeo i luvial.
Elaboració
Després d'aproxi...
Vista: palla verdós.
Nas: Varietal, aromes de gespa, herbacis frescos, fruita exòti...
Raïms: 60% malvasia di Candia, 30% de Ortrugo i 10% de marsanne
Vi Blanc Macerat a temperatura c...
Aquest vi desprèn, a més de les aromes de pinya, de fruites tropicals confitades i d'alzina rostida,...
Pazo Baiona és el Albariño més exclusiu. Una joia elegant i finíssima a la vista, floral i cítric al...